Diari La Veu del País Valencià
Parc Sagunt crea una entitat de gestió per a «garantir l’excel·lència i optimitzar serveis»

Parc Sagunt (el Camp de Morvedre) ha iniciat el procés per a la creació d’una entitat promotora a l’àrea empresarial amb l’objectiu d’«aconseguir l’excel·lència i optimitzar els serveis necessaris».

Els parcel·listes del polígon industrial han mostrat la seua conformitat enfront de la sol·licitud remesa a l’Ajuntament de Sagunt, ja que la constitució de l’entitat de gestió els oferirà una sèrie d’avantatges en l’activitat i la fiscalitat. El requeriment emés per Parc Sagunt fa al·lusió a la llei 14/2018 que pretén atribuir a les noves entitats un paper decisiu per a la gestió i modernització d’àrees estratègiques destinades al desenvolupament industrial sostenible i competitiu.

D’aquesta manera, el parc tindrà capacitat de maniobra per a agilitzar serveis com ara el manteniment de la zona municipal, que inclou la vigilància, recollida de residus, desbrossament i enllumenat, entre altres. Així mateix, amb l’establiment d’aquesta estructura organitzativa el polígon industrial podria modernitzar i implantar millores fonamentals per a maximitzar el rendiment de les empreses adherides i, alhora, disminuir l’impacte mediambiental negatiu a través de solucions ecològiques com ara la instal·lació d’il·luminació LED o la disposició de carregadors de bateries elèctriques.

«La intenció de Parc Sagunt és la creació d’una Entitat Municipal de Gestió (EGM) perquè els parcel·listes puguen obtindre totes les facilitats possibles per a desenvolupar la seua tasca en un entorn preparat. Per això, considerem que la instauració d’aquesta entitat és la solució més efectiva per a dur a terme una gestió integral moderna, àgil i preparada dels serveis del Parc Empresarial», explica el conseller delegat d’Espais Económics Empresarials, Vicente J. García Nebot.

Comparteix

Icona de pantalla completa