Diari La Veu del País Valencià
Torna l’activitat a les xarxes socials amb l’arribada de setembre

L’estiu ha sigut una època de descans per a molts dels continguts que acostumem a veure a les xarxes socials. Els podcasts acabaven temporada, els streamers desconnectaven després de la sèrie Putxero Extrem i els youtubers descansaven després d’uns mesos intensos. Ara, amb l’arribada de setembre tornen a l’activitat molts dels comptes valencians.

Desfaenats ha anunciat que pretenen tornar a la faena a totes les seues xarxes socials. Instagram serà un espai per a vídeos sobre la comunitat universitària, mentre Youtube quedarà reservat per a entrevistes i vídeo-vlogs. També diuen que presentaran nous projectes els pròxims mesos.

Poliedres comença setembre presentant-nos els dos projectes que desenvoluparà els pròxims mesos: Anfluèncers 2, el concurs que té l’objectiu de trobar el nou gran creador valencià, i Ball de Boges, un podcast que tractarà de ple la salut mental.

Gent Ràndom i Repel·lents són els podcasts que ja han anunciat nova temporada per a aquest setembre. Mentrestant, deparkineo acomiadava temporada el juliol amb la visita de Roger Vericat i Obrim Portes ho feia aquesta setmana després de 32 programes musicals d’estiu.

Podeu trobar aquest contingut en valencià i molts altres a Poblet.

Comparteix

Icona de pantalla completa