Diari La Veu del País Valencià
Unides Podem denuncia la «mala imatge» de les platges alacantines en plena temporada turística

El grup municipal d’Unides Podem a l’Ajuntament d’Alacant, liderat pel regidor i portaveu Xavier López, ha criticat la situació en què es troben els serveis i les infraestructures públiques de les distintes platges de la ciutat d’Alacant enmig de la temporada turística. La formació alerta que hi ha baranes desgastades, dutxes per a rentar els peus que no funcionen, canonades d’aigua a l’aire lliure per damunt de la sorra o passarel·les d’accés en mal estat, «una situació que es repeteix en totes les platges del municipi quan encara no ha acabat l’agost».

Segons el portaveu de la formació, Xavier López, «és incomprensible que durant els mesos de més afluència turística, i quan el conjunt del veïnatge gaudeix de més temps per a poder fer ús dels atractius de la nostra ciutat, l’oferta municipal no s’ajuste a uns mínims requerits per a una ciutat que vol ser referent turístic i que, en canvi, manté els seus atractius en un estat d’abandonament i de deixadesa», ha dit.

Des de la coalició, integrada per Podem i Esquerra Unida, critiquen que l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala (PP), ha situat Alacant «a la cua dels estudis que analitzen i comparen la situació de neteja i manteniment de les principals ciutats espanyoles». Unides Podem també ha criticat «la ineficient i nefasta gestió» del Patronat de Turisme per part de la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez (Cs), que «tindrà conseqüències en les pròximes temporades turístiques si les persones que ens visiten s’emporten les imatges que veuen diàriament a les platges d’Alacant».

Comparteix

Icona de pantalla completa