Diari La Veu del País Valencià
L’incendi d’Olocau queda estabilitzat

L’incendi que es va declarar a la matinada al terme municipal d’Olocau (Camp de Túria) ja ha quedat estabilitzat i s’han retirat els mitjans aeris abans de les 12 del migdia.

El foc va començar cap a les 2 de la matinada a la zona del Castell del Real i, segons ha indicat la consellera de Justícia i Interior, Gabriela Bravo, la causa va ser una sèrie de llamps que van caure en la matinada del dimecres al dijous.

Des de la Diputació de València s’ha confirmat l’estabilització del foc. El president de la institució provincial, Toni Gaspar (PSPV) ha convocat una reunió amb els alcaldes dels municipis propers per a informar-los de la situació.

En un comunicat en xarxes socials, l’Ajuntament d’Olocau ha agraït als veïns la seua «prudència, tranquil·litat i confiança en el treball dut a terme pels seus representants públics i pels bombers i brigades forestals».

Bravo ha alertat que la tempesta elèctrica de fa dos nits, que va deixar més de 1.800 llamps arreu del País Valencià, és motiu de preocupació, degut al fet que hi poden haver quedat llamps latents que generen conats d’incendis.

Comparteix

Icona de pantalla completa