Diari La Veu del País Valencià
Dues pasteres amb 36 persones arriben a la costa d’Alacant

Un total de 36 migrants d’origen algerià, entre ells una dona embarassada i diversos menors, van ser rescatats per Salvament Marítim aquest diumenge en dues pasteres interceptades prop de la costa d’Alacant.

La primera pastera va ser interceptada per Salvament Marítim entre les aigües d’Alacant i Cartagena, a 42 milles de Cap de Palos (Cartagena), i va arribar al port d’Alacant a les 16:15 hores d’aquest diumenge. L’embarcació transportava a 17 persones, tots homes i d’origen algerià, que van arribar amb bon estat de salut, segons han informat fonts de Creu Roja.

A les 19.45 hores, segons Salvament Marítim, va ser interceptada una segona pastera a 27 milles de cap Cervera, a Torrevella (Baix Segura), amb 19 persones a bord.

Segons la informació proporcionada per Creu Roja, entre elles hi havia 12 homes adults, dues dones –una d’elles embarassada– quatre xiquets menors –de 16, 14, 6 i 4 anys– i una xiqueta de sis mesos.

Segons ha confirmat l’organització humanitària, totes les persones presentaven un bon estat de salut a la seua arribada al port d’Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa