Diari La Veu del País Valencià
À Punt estrena «La cuina de Morera» aquest dilluns

À Punt estrenarà aquest dilluns, 11 de juliol, a les 20 hores, «La cuina de Morera», un espai en què el xef internacional Jordi Morera animarà l’audiència a preparar receptes de proximitat amb productes de temporada i explicacions pas a pas. L’acompanya en aquesta aventura gastronòmica la nutricionista Ana Sirvent, que aportarà consells per a fomentar un estil de vida saludable. Tot, abans de l’informatiu de la nit, «per a arribar al sopar amb apetit», informa la televisió pública valenciana.

«Al principi, recorrerem al receptari tradicional valencià i a receptes pròpies meues, intentant adaptar-nos a la temporalitat dels productes», avança Jordi Morera, el cuiner de Pego (la Marina Alta) que promociona la gastronomia valenciana de qualitat al restaurant La Nacional de Nova York.

«Ana Sirvent, a més d’ajudar-me a cuinar, és la persona que m’assessorarà des del punt de vista nutricional, la que posarà el punt de sentit extra a tot el que fem, amb l’objectiu de fomentar uns hàbits alimentaris i un estil de vida saludable», declara el cuiner.

Com assegura la nutricionista, l’excés d’informació provoca confusions i «en “La cuina de Morera” podem donar una miqueta de llum respecte d’això i aconseguir que la gent prenga consciència de la importància d’una alimentació equilibrada», assevera.

Morera tornarà a entrar a les llars valencianes després d’haver fet el programa «El xef a casa», tot i que ara serà ell qui manege els fogons, amb receptes pròpies i cuina tradicional valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa