Diari La Veu del País Valencià
Un xiquet de sis anys mor ofegat a Canet d’en Berenguer

Un menor de sis anys va morir ofegat aquest dissabte a la platja de Canet d’en Berenguer, al Camp de Morvedre, després de caure en un clot de metres de profunditat en una zona amb corrents forts a prop de l’espigó de Port Soles. Agents de la Guàrdia Civil van trobar el cos del xiquet després de diverses hores de treball en una zona sense visibilitat.

El xiquet es va ofegar mentre es banyava amb sa mare, veïna de Sogorb (Alt Palància), i el seu germà de nou anys. Ells dos també van caure pel clot, però van aconseguir eixir. La zona en què s’han produït els fets està indicada com a espai en què es prohibeix el bany pel perill que suposen els forts corrents d’aigua que s’hi generen.

La dona, després de buscar al seu fill de sis anys sense èxit, va avisar els serveis d’emergència, que va avisar la Guàrdia Civil i va activar el dispositiu de localització. També es va implicar la policia judicial de Puçol (Horta Nord) i diverses embarcacions, així com un helicòpter de la Generalitat Valenciana, 14 efectius del cos de Bombers, Salvament Marítim i dos efectius del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU).

Després de moltes hores, el cos va ser trobat cap a les 20.10 a uns 15 metres de distància on hi havia el desnivell on va caure la família i a quatre metres de profunditat sota el mar en una zona sense visibilitat.

L’Ajuntament de Canet d’en Berenguer ha decretat tres dies de dol oficial i ha traslladat el condol a la família afectada.

Comparteix

Icona de pantalla completa