Andreu Valor llançarà al juny un disc que apel·la a «creure en les utopies»

El concert de presentació tindrà lloc al Palau Comtal de Cocentaina el mes vinent

El cantautor de Cocentaina (el Comtat) Andreu Valor llançarà el pròxim 17 de juny el disc, Un nou món, amb huit temes que «apel·len a creure en les utopies i a fer viable allò que en principi és impensable».

L'artista ha desvetlat la portada de l'àlbum, dissenyada per Enric Alepuz, que compta amb la fotografia de Rafa Cortés i el disseny d'il·luminació de Daniel Serrano.

«Amb Un nou món volem fer un viatge reflexiu que empatitze amb la necessitat col·lectiva, que abrace la diversitat i que faça front als abusos, i ho definim gràficament com una línia prima, una porta que ens hem d'atrevir a travessar. Si no ens volen deixar un nou món millor del que somiem, haurem de construir-lo nosaltres», ha explicat Andreu Valor sobre el seu projecte discogràfic, per al qual torna a estar acompanyat dels seus «incondicionals» Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado com a músics i productors.

Un nou món estarà disponible en totes les plataformes i el concert de presentació tindrà lloc el 18 de juny a les 22 h al Palau Comtal de Cocentaina. Les entrades d'aquest primer directe es posaran a la venda aquest dijous, 19 de maig, en aquesta web de l’Ajuntament.