Diari La Veu del País Valencià
Imma Tormo presenta el poemari «Pedra seca» als jardins del Palau Marquesal d’Albaida

Més de 150 persones es van donar cita el dissabte 30 d’abril als Jardins del Palau Marquesal dels Milà i Aragó d’Albaida per assistir a la presentació de Pedra seca (Edicions del Sud, 2022), el nou recull de poemes de l’albaidina Imma Tormo Lluch.

L’acte va ser introduït pels professors Josep Penadés i Càndid Sempere, prologuista del llibre, després de la intervenció dels quals va prendre la paraula la mateixa autora. El toc artístic a aquesta vetlada poètica el va posar la jove cantautora albaidina Àgueda Segrelles, qui va interpretar diversos temes de Lluís Llach i Cecília i, fins i tot, va musicar algunes de les composicions publicades per Imma Tormo en Pedra seca.

Aquest poemari és la tornada al bressol del pare i de la mare de l’autora. També és la tornada a casa, a les olors i els sabors de la infància, a la seua serra, al seu arbre. Els bancals de pedra seca mouen Imma Tormo a fer un tribut a la seua terra, sense oblidar la mar d’on brollen les seues emocions. Al capdavall, terra i mar s’uneixen en aquest nou recull de la poetessa albaidina.

Imma Tormo Lluch va nàixer a Albaida. És professora de Geografia i Història. Després de treballar en diferents instituts públics de Catalunya, actualment exerceix la docència en terres valencianes. Pedra seca és el seu segon poemari, el primer en valencià. El 2020, va publicar en castellà el recull «Desde dentro» (Editorial ViveLibro).

Comparteix

Icona de pantalla completa