Diari La Veu del País Valencià
Huit dones «de referència» en els seus àmbits rebran el reconeixement del CVC el 8 de Març

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

Huit dones «de referència» en els seus respectius camps d’actuació rebran el reconeixement del Consell Valencià de Cultura (CVC) el 8 de Març, Dia de la Dona, pel seu treball «continu i excel·lent». Són la periodista i crítica d’art M. Ángeles Arazo; l’actriu i productora Pilar Almeria; la galerista Pilar Dolz; la fiscal especialitzada en violència de gènere Susana Gisbert; la cantant i compositora Eva Dénia; la metge i investigadora Dolors Corella; l’arquitecta i professora de la UPV Débora Domingo, i la ballarina i coreògrafa Sol Picó.

Fa uns anys el CVC va assumir la celebració internacional del 8M i la reivindicació que conté a través de declaracions i actes públics i per mitjà de treballs sobre la situació de la dona en els diversos àmbits laborals, educació, família, cultura i projecció social.

El CVC ha subratllat que mantindrà aquest reconeixement en anys successius amb la intenció que es convertisca més enllà de la celebració puntual, en una reclamació constant de «la igualtat efectiva de les dones i els homes».

Comparteix

Icona de pantalla completa