Diari La Veu del País Valencià
La Mancomunitat de la Vall d’Albaida, XXVII Premi Benicadell per la promoció de la llengua i la cultura

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa-te’n ací.

La Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià, membre de la Federació Escola Valenciana, ha decidit atorgar per unanimitat el XXVII Premi Benicadell a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida pel treball de promoció i defensa de la llengua i cultura pròpies de la comarca, per la seua participació i implicació en les convocatòries de les Trobades d’escoles en valencià i pel seu constant suport a les entitats culturals comarcals.

El guardó és un reconeixement a la tasca i l’esforç col·lectiu, sense dotació econòmica, que valora la trajectòria en la defensa i ús del valencià d’una entitat.

La Junta de la Coordinadora ha tingut en compte la important feina de coordinació i de vertebració de la comarca de la Mancomunitat mitjançant una gran oferta d’activitats culturals, esportives, musicals…

L’acte de lliurament serà aquest dimecres 9 de març, a les 19 h, a l’Aula Magna del Campus Ontinyent – Universitat de València. Després es presentarà el llibre Nosaltres, primers moviments de l’Escola Valenciana, de Josep Chaqués, a càrrec M. Carmen Agulló, Carles Pascual i del mateix autor.

Comparteix

Icona de pantalla completa