Diari La Veu del País Valencià
Es compleixen 2 anys de l’inici de Simmer Valenciana a Twitch

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa’t ací.

El darrer mes de gener Simmer Valenciana complia 2 anys de creació a Twitch, un espai on es duen a terme de forma habitual retransmissions en directe, jugant videojocs, creant tertúlies arran de temes de l’actualitat que l’envolta i passant una bona estona en companyia de la seua comunitat.

En tot aquest temps, Susa ha aconseguit més de mil seguidors en aquesta xarxa social gràcies a la qualitat i constància que demostra cada setmana en els seus continguts. A més a més, també ha sigut la creadora de les comunitats de Sims Addictes i Territori Gamer, espais creats per tal de visibilitzar la creació de contingut en la nostra llengua i unir forces junt amb totes les jugadores i fans d’aquest món digital.

Per tal de celebrar aquesta data tan especial, els espectadors de Simmer Valenciana van poder gaudir d’una gran programació durant tota una setmana plena d’entreteniment, bona companyia i solidaritat, ja que aquestes retransmissions tenien com a objectiu aconseguir beneficis per a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. Satisfactòriament, entre totes les aportacions dels espectadors i de la mateixa Susa es va poder assolir i sobrepassar l’objectiu de 250 euros.

Podeu trobar aquest contingut en valencià i molts altres a Poblet.

https://www.twitch.tv/videos/1280218493

Comparteix

Icona de pantalla completa