Diari La Veu del País Valencià
Xavi Castillo furga en la corrupció política valenciana al Teatre Micalet

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana’t a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa’t ací.

El Teatre Micalet acull des d’aquest dimecres 9 i fins al diumenge 27 el nou monòleg de Xavi Castillo, Yonquis del dinero, de la companyia Pot de Plom, que recorre en clau d’humor els anys de corrupció política i econòmica viscuts al Pais Valencià.

Aquest espectacle d’estil cabaret està inspirat en el llibre homònim del periodista de Cocentaina Sergi Castillo Prats, una publicació que la companyia defineix com «la bíblia de la corrupció».

En aquesta nova proposta, Xavi Castillo retorna a l’escenari personatges habituals dels seus treballs tractats amb més profunditat, com ara Eduardo Zaplana, Alfonso Rus o Carlos Fabra, però també n’introdueix altres com ara Enrique Ortiz o Vicent Sanz.

Per a Pot de Plom, aquesta obra suposa la celebració del seu 30 aniversari, «30 anys fent el moniato», afirma. No debades, ha mantingut una línia de treball basada a fer humor a partir de l’actualitat.

A més de la representació, el Teatre Micalet presenta a partir del dilluns 14 una exposició que recorre la trajectòria d’aquesta companyia a través dels cartells dels seus espectacles.

Comparteix

Icona de pantalla completa