Diari La Veu del País Valencià
La novel·la «De persones i dimonis», guanyadora del certamen Soler i Estruc 2020, es presenta aquest divendres

La novel·la De persones i dimonis, de Modest Barrera, guanyadora del premi de Narrativa Soler i Estruc 2020, del Premis Literaris Castellum Ripae, es presentarà aquest divendres, 21 de maig, a les 19.30 hores, al Teatre Ideal de Castelló (Ribera Alta).

Participaran en l’acte, a més de l’autor, Josep Vicent Martínez (Director de l’EPA Paz Mínguez), i Núria Sendra, editora de Bullent.

El jurat dels premis ha destacat que es tracta d’una història molt ben tramada i ben escrita, dura i interessant. L’obra de Barrera és una novel·la històrica ambientada en els anys 30-40 del segle XX que comença amb una situació aparentment clàssica: el fill de la família de cacics del poble i el fill d’una altra obrera proven de conquistar una jove de gran bellesa. Després però, aquesta situació deriva per altres terrenys molt menys explorats i culmina amb un final del tot colpidor.

Bullent (2021)

Ambientada en un escenari indefinit, que podria ser el de qualsevol poble del nostre país, es desenvolupa en una època convulsa i, sobretot, tràgica. Perquè d’això es tracta, d’una tragèdia. Tots els personatges tenen parts fosques, però alguns es convertiran en dimonis. Sobretot un, que no dubtarà a sacrificar la vida dels altres per satisfer els seus anhels en els moments més crítics.

Agermana’t

Cada dia estem més prop d’aconseguir l’objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l’import. Et necessitem ara. Informa’t ací

Comparteix

Icona de pantalla completa