Diari La Veu del País Valencià
Tardor de capvespres i marjal a La Casa Penya

Acció Ecologista-Agró, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), amplia l’oferta de visites guiades a La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. A més a més de les ja consolidades visites guiades dels diumenges, esta tardor obrirem La Casa Penya els divendres a la vesprada per a descobrir-te els tresors naturals de la Marjal d’Almardà i gaudir del seu espectacular capvespre. I, com sempre, t’oferim la possibilitat de concertar visites per a grups reduïts els dijous i els divendres al matí.

El confinament de la passada primavera per la pandèmia del coronavirus va evidenciar la necessitat que tenim la majoria de persones d’estar en contacte amb la natura. Per això esta tardor des d’Acció Ecologista-Agró volem posar totes les facilitats possibles perquè pugueu visitar La Casa Penya i descobrir la Marjal d’Almardà-Almenara.

Amb este objectiu, durant els pròxims mesos (octubre, novembre i desembre) hem decidit ampliar l’oferta de visites guiades a La Casa Penya. Concretament, programant visites els divendres a la vesprada, durant les quals coneixerem este centre mediambiental, passejarem per la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya i contemplarem el sempre espectacular capvespre d’Almardà.

D’esta manera esperem complementar l’educació ambiental, que per la pandèmia es veu reduïda als centres escolars, amb visites familiars a la marjal. Però, també volem diversificar el públic a qui dirigim les activitats amb visites temàtiques (aus, flora, cicle de l’aigua, custòdia del territori…) apropant-nos al saladar, la platja o els camps de cultiu de la marjal.

La primera visita serà el divendres 2 d’octubre a les 18.00 hores. I les següents seran els divendres 16, 23 i 30 d’octubre, també a la mateixa hora (el divendres 9 d’Octubre La Casa Penya romandrà tancada per ser festiu). En novembre i desembre modificarem l’horari per a aprofitar al màxim les hores de llum.

Si vols participar en algun dels capvespres de la tardor a La Casa Penya, has de seguir els mateixos passos que per a apuntar-te a les visites dels diumenges: envia un correu a [email protected] i rebràs la confirmació de la reserva de la teua plaça. Evidentment, l’aforament de les visites serà reduït, per a poder mantindre així la distància interpersonal de seguretat per la COVID-19.

En el correu de confirmació de la teua reserva t’enviarem el protocol sanitari que hauràs de complir i una sèrie de recomanacions i bones pràctiques. Per respecte a la resta de participants, vos demanem responsabilitat i que sigueu rigorosos en el compliment del protocol. Entre altres mesures, haureu de portar carasseta, a ser possible reutilitzable per a reduir la petjada ecològica de l’activitat.

En cas de no tindre plaça, al ser activitats d’aforament limitat, t’oferirem la possibilitat d’apuntar-te a la següent convocatòria. Recorda que pots visitar La Casa Penya tots els diumenges, d’11.00 a 13.00 hores, i que també t’oferim la possibilitat de concertar visites per a grups reduïts cada dijous i divendres al matí. Per a fer-ho, només has d’enviar un correu a [email protected].

Des de la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró esperem que vos resulten atractives i interessants les diferents opcions que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), vos oferim esta tardor per a visitar, viure i descobrir La Casa Penya. Vos esperem a totes i tots per a compartir una tardor de natura i marjal!!!

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l’import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací

Comparteix

Icona de pantalla completa