Diari La Veu del País Valencià
Óscar tindrà poca incidència

La borrasca Óscar omplirà titulars els pròxims dies, ja que es tracta d’una borrasca «especial» perquè mostra característiques tropicals i tindrà incidència a les Canàries i la part occidental de la península Ibèrica.

Portarà pluja al País Valencià? Poca i bruta.

Es tracta d’una borrasca que quedarà molt lluny de nosaltres. Passarà enfront de les costes de Portugal, on fins divendres les pluges seran intenses i generals, però al País Valencià només enviarà franges de núvols que arribaran poc actives i que en tindre pas pel nord d’Àfrica la poca pluja que descarreguen serà bruta, acompanyada de fang.

Les nuvolades més compactes arribaran a migdia o primera hora de la vesprada deixant ruixats dèbils que entraran des de Múrcia i Albacete. Les temperatures nocturnes han pujat deixant una nit tropicals en alguns observatoris de la costa, però les màximes baixaran entre 2 i 4 graus respecte a les d’ahir.

Demà dijous començarem el dia amb algunes boires i núvols baixos, però en conjunt serà el sol qui predomine i ho farà fins que de vesprada o a poqueta nit entre una nova franja de núvols deixant pluges dèbils des del sud i l’interior cap al nord i la costa.

Les temperatures quedaran més curtes a la nit, però pujaran al centre de la jornada.

La calor serà el més destacat de l’oratge de cara al cap de setmana. L’ascens de les temperatures serà constant i progressiu des de demà mateix fent cada dia que passe un poc més de calor alhora que el temps cada volta serà més estable desapareixent quasi per complet el risc de puja.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa