Diari La Veu del País Valencià
Óscar pren el relleu a les tempestes

Hui també es formaran tronades, però en principi només afectaran les zones de muntanya del nord i l’interior del País Valencià.

Les temperatures d’aquesta nit no han patit canvis o han baixat lleugerament, però amb més sol les màximes pujaran acostant-se als 30 graus als observatoris del centre del País, i després d’un matí assolellat assistirem a la formació de núvols de tempesta que encara podran descarregar amb intensitat moderada o forta al nord, preferentment al límit amb Aragó.

Serà demà dimecres quan Òscar ens envie una franja de núvols des de l’Atlàntic, d’eixes que després de travessar tota la Península arriben amb poca activitat a casa nostra, on només deixen pluges dèbils i, a més, solen vindre acompanyades de fang.

Les temperatures baixaran 2, 3, 4 graus, ja que el cel estarà més ennuvolat.

La recta final de la setmana vindrà marcada per un ascens tèrmic que es deixarà sentir sobretot a les comarques del centre i de l’interior, on els termòmetres no tindran massa dificultat en superar els 30 graus.

Dijous les tronades quedaran lluny del País Valencià, més cap al centre de la Península, però divendres i dissabte sí que podria acabar quallant alguna tempesta a les muntanyes del nord.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa