Diari La Veu del País Valencià
Torna el Festival Alcoi Màgic

La tercera edició del Festival Alcoi Màgic, que se celebrarà en diversos espais de la ciutat del 5 al 10 de juny, oferirà espectacles d’il·lusionistes reconeguts en l’àmbit estatal i internacional.

L’esdeveniment, dirigit pel mag Hugo Aracil, comptarà amb xous com ara «3 Deseos», de Jorge Chust (Petroli Art i Café, dijous 8, a les 20 h), amb «una màgia elegant, sòlida i clàssica»; «Un engaño llamado magia» de Javi Martínez (La Mujer Barbuda, divendres 9, a les 21.30 h), que combina il·lusionisme i humor, i «Whitedream» de Pier Paolo (Centre Jove CCJ, dissabte 10, a les 12 h), amb la seua màgia amb bombolles. També es podrà visitar l’exposició «Els 4 Asos» de Clara Solbes al Centre Jove CCJ.

Finalment, hi haurà una Gran Gala Màgica el 10 de juny al Teatre Principal amb la presència de Luis Olmedo, Campió Mundial de Màgia i expert en màgia de prop; Álvaro Cortés, Premi Nacional de Màgia; Pol Pavo, un mag que domina una de les branques més complexes de la màgia, i Mago Hugo, conductor d’aquesta gala escrita per la guionista alcoiana Neus Peidro.

La gala també comptarà amb l’actuació del Ballet de Rafa Felipe. Per a aquest esdeveniment, es podrà adquirir un màxim de 4 entrades per persona al CCJ, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i els dimecres a divendres també a la vesprada, de 17 a 20 hores.

Per assistir als espectacles, cal inscriure’s a la web de joventutalcoi.org.

Comparteix

Icona de pantalla completa