Diari La Veu del País Valencià
Tal dia com hui del 2005 el disc «Catalunya Punk’s» es va presentar a Pedreguer

El primer de juny del 2005 el disc Catalunya Punk’s, editat per Bullanga, amb temes de les bandes El Corredor Polonès, Red Banner i Mall, es va presentar a Pedreguer (la Marina Alta).

El Corredor Polonès va nàixer a Ontinyent (la Vall d’Albaida) cap al 1999, però no es va formar com a banda fins al 2000. Va enregistrar el primer EP el 2002 i el disc compartit Catalunya Punks el 2005. El 2010 van publicar el primer àlbum, L’embaràs d’Agnieszka, i el 2012, El Camell Postrat. A finals del mateix any es van tornar a tancar a l’estudi per a gravar el segon llarga durada, Fenòmens Tangibles. També va ser un dels cinc grups impulsors del Tourbolet Show el 2006.

Una altra de les bandes participants era Red Banner, creada a Molins de Rei el 1999. El 2001 va publicar Redbanner; el 2005 Catalunya Punk’s,i el 2007, No ens aturaran. Un disc de combat, aquest últim, amb crítiques contundents, per exemple, a l’especulació immobiliària, que va tindre una bona acollida, va aconseguir el llançament en l’àmbit europeu, mitjançant el segell alemany Mad Butcher. El 2009 va traure a la llum Una altra història, on cada cançó està dedicada a un fet històric que el grup del Baix Llobregat explica d’una forma diferent de la dels autors de les cròniques escrites pels vencedors.

Comparteix

Icona de pantalla completa