Diari La Veu del País Valencià
Raquel Tamarit denuncia el bloqueig del seu compte de Twitter després d’un tuit sobre les eleccions

El compte de Twitter de la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, ha estat bloquejat després de la publicació d’un tuit que mostra una fotografia al costat del candidat de Compromís a la Generalitat, Joan Baldoví, en el qual lamenta els resultats electorals i crida a fer “autocrítica”.

«Trist, molt trist. No per mi, sinó pel que el “canvi” pot suposar. Crec que s’ha fet una bona gestió, però és evident que no ha sigut suficient, i això que teníem un magnífic candidat, que s’ha deixat la pell. Toca fer autocrítica, sí, i la farem. A treballar!», deia el missatge.

La consellera ha denunciat el bloqueig del seu compte en aquesta xarxa social i ha sol·licitat que li’l retornen, han confirmat a Europa Press des del seu entorn.

Altres polítics valencians que han estat blocats

No és el primer cas de bloqueig en Twitter de polítics valencians en les últimes setmanes. Durant la campanya electoral, Podem va denunciar l’«assetjament» que estava rebent a Twitter, ja que eren blocats per la companyia els perfils tant oficials com personals de la xarxa social, després de rebre denúncies «falses orquestrades per grups d’extrema dreta».

En aquest sentit, lamentava que els comptes del candidat d’Unides Podem-EUPV a la Generalitat, Héctor Illueca, la de la candidata a l’Alcaldia de València, Pilar Lima, així com membres del seu equip i seguidors estaven sent objecte de denúncies «falses coordinades des del grup de Telegram Unga Unga Army i bloquejades per la xarxa social».

Per part seua, dos integrants del PSPV, l’aspirant a l’Alcaldia de València i vicealcaldessa en funcions, Sandra Gómez, i el fins ara regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, també van perdre momentàniament el control dels seus comptes.

Twitter va bloquejar el compte de Sanjuán després de publicar una fotografia familiar en la qual apareixia casant la seua germana amb una altra dona. Quan va compartir la mateixa fotografia, el compte de Gómez també va ser bloquejat.

Comparteix

Icona de pantalla completa