Diari La Veu del País Valencià
Amb ruixats i trons tanquem el mes de maig

La pluja i les tronades tornen a centrar hui la nostra atenció, perquè d’entrada vos assegure que plourà i tronarà, i que acabarem el mes de maig amb un oratge tan rebolicat com el dels últims dies.

Les primeres hores del dia han sigut més fresques, ja que hi ha hagut menys núvols al cel. El mateix motiu farà que les temperatures queden hui més altes a migdia i això donarà més energia als núvols per a poder créixer i donar tronades aquesta vesprada.

Juny començarà per un estil… fins i tot m’atrevisc a dir que amb inestabilitat més acusada, amb ruixats i tronades més actius i que creixeran per l’interior i avançaran cap a la costa al llarg de la vesprada. Les temperatures podran baixar algun grauet, però bàsicament quedaran sense canvis.

Si esteu fent plans per al cap de setmana, heu de tindre en compte que l’oratge continuarà sent variable i insegur com les dues últimes setmanes i que tant divendres i dissabte com diumenge les tronades continuaran sent les protagonistes de l’oratge. Juny continuarà tan inestable com ho ha sigut la recta final de maig

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa