Amb el de hui ja són 13 dies de pluja seguits en algun punt del País Valencià. Sens dubte, la millor forma de fer front a la sequera i de posar fi a les especulacions sobre les fumigacions i els chemtrails antipluja.

Ahir plogué i hui també ho farà, per la qual cosa anirem acumulant dies de pluja en algun punt del País i l’ambient continuarà fresc… i això és una notícia més que bona… Ja tindrem temps de gaudir i queixar-nos de la calor.

Dia gris des de primera hora. Dia interessant des del punt de vista meteorològic perquè la distribució de les precipitacions serà de nou una incògnita, ja que es tractarà de pluges en forma de tempesta que poden deixar molta pluja i en poc de temps en algunes zones i poca pluja o no res en altres.

Demà tindrem un dia un poc més estable i previsible, amb més sol de matí i temperatures més fresques a primera hora, però temperatures més altes a migdia i primera hora de la vesprada, amb màximes al voltant dels 5 graus.

No plourà demà? Sí, però només al nord, on es formaran ennuvolades a partir de migdia.

El mes de juny començarà dijous amb un dia marcat de nou per la inestabilitat. De matí veurem el sol, però de vesprada els núvols i les tronades avançaran des de l’interior deixant ruixats de diversa consideració que localment seran d’intensitat moderada a forta.

Els models de previsió també marquen tronades per a la vesprada de divendres, mentre que dissabte les tronades quedaran restringides de nou al nord.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa