Diari La Veu del País Valencià
Olocau acull el VIIIé Aplec Camp de Túria

L’Aplec Camp de Túria som una iniciativa sociocultural i reivindicativa, creada en 2011, que naix de la voluntat, del treball i de l’esforç de diversos col·lectius de la comarca com ara ateneus, casals, col·lectius juvenils, col·lectius de danses i cultura popular, col·lectius musicals, grups de teatre, col·lectius pel valencià, etc.

Continuem fent comarca i el 19 d’octubre tindrà lloc la 8a edició de l’Aplec de Camp de Túria a la Plaça Major d’Olocau.

Des de l’Aplec de Camp de Túria creiem en un altre model d’oci i no en aquell que impera arreu de les nostres comarques. Creiem en un oci on es potencie la nostra cultura i la nostra llengua i que valors com la igualtat, la solidaritat i la cooperació siguen la norma i no l’excepció. Creiem en un oci feminista, no sexista i sense LGBTIfòbia. Creiem en un oci on els carrers i els espais públics siguen l’entorn natural i propi on desenvolupar tot tipus d’activitats.

Entre totes, construïm una alternativa cultural, social, política i participativa que també ens servisca per a teixir complicitats, per a aplegar a totes les que lluitem per a construir una comarca més viva, més justa i més lliure. Entre totes, TOT!

*A excepció de l’esmorzar i dinar populars, la resta d’activitats són gratuïtes. Els sopars es podran comprar directament a la barra; cal reservar, però, per a l’esmorzar i el dinar mitjançant aquest enllaç abans del 16 d’octubre: https://bit.ly/2yDWsLB

HORARIS APROXIMATS (pot haver-hi canvis d’última hora):

DISSABTE 19 D’OCTUBRE

9.00 h Excursió per la serra Calderona.

11.00 h Pregó de benvinguda.

Esmorzar popular. (3€)*

Fira d’entitats.

Gimcana col·laborativa.

12.00 h Xarrada: «La importància de l’associacionisme local. L’exemple d’Olocau».

14.00 h Dinar popular. (6€)*

16.00 h Actuació musical amb: El grup Rossinyol de l’Escoleta del Cor de l’Eliana.

17.00 h Xarrada: «València i el Camp de Túria: models de ciutat i de comarca a debat».

19.30 h Correbars.

21.00 h Sopar popular. (3€)

22.00 h Música i ball amb: Rascanya.

23.00 h Concert amb:

– Maluks

– Nonai Sound

– Rule

+ PDs residents.

Al llarg de tot l’Aplec es podrà gaudir de zona chill-out i barra.

L’Aplec Camp de Túria és un projecte autogestionat. Pots col·laborar en aquesta autogestió consumint a la barra o adquirint alguna de les samarretes que trobaràs al Punt Aplec.

L’Aplec Camp de Túria

Comparteix

Icona de pantalla completa