Diari La Veu del País Valencià
Esperant la pluja… amb poc èxit

Fa temps que estem esperant la pluja. Fa falta que ploga, molta falta, però de moment les previsions no són favorables i tot indica que la setmana que hui comença també ens quedarem esperant-la.

El mapa del Centre Europeu de Predicció dona anomalies de precipitació negatives a tota la península, inclòs el País Valencià. Només veiem pluges a l’Atlàntic i al centre d’Europa.

Dit de forma més clara, aquesta setmana tampoc plourà.

És cert que ahir diumenge l’ambient fou menys calorós en girar el vent cap a llevant i que a última hora de hui el cel quedarà més carregat de núvols a la costa de la meitat nord del País, però tot i que tindrem el cel més cobert, de pluja poca o no res.

L’acumulació de núvols durant la nit i la matinada farà que demà ens alcem amb el cel gris a la meitat nord del país, on podria arribar a escapar-se alguna gota, i amb el cel parcialment cobert al sud, on la probabilitat de pluja encara serà inferior.

Dimecres també tindrem el cel entreverat. S’alternaran els núvols i els clars i l’ambient es mantindrà fresc, però dijous escamparà la nuvolositat, veurem el sol i pujaran les temperatures dos o tres graus.

Tot indica que l’estabilitat es mantindrà tant divendres com el cap de setmana amb temperatures que divendres baixarien un poc per tornar a pujar de cara al cap de setmana.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa