Diari La Veu del País Valencià
Vent en calma, més núvols i algun ruixat

Estem més que farts del ponent que ens ha estat castigant les últimes setmanes, bufant amb força i provocant ascensos tèrmics i descensos importants de la humitat.

És positiu saber que de cara als pròxims dies el vent es mantindrà fluix, com en les últimes hores, i bufarà del sud-est (xaloc) i de l’est (llevant). Això comportarà que l’ambient siga més fresc i més humit i que fins i tot tinguem més núvols, que les pròximes hores podran deixar ruixats i fins i tot podran afavorir alguna tronada en zones de muntanya.

Les temperatures s’han mantingut fresques o fredes a la nit i també quedaran més curtes al centre del dia. Les temperatures més altes podran pujar com a molt fins als 20 graus.

Demà dimecres encara començarem el dia amb el cel carregat en punts de la costa, on podria caure alguna gota, però a mesura que avance el dia s’imposarà el sol. Les temperatures podran pujar lleugerament tant de nit com de dia, però bàsicament no notarem massa canvis.

Si no hi ha canvis o sorpreses d’última hora, no hem de patir per l’oratge de Setmana Santa.

Les nits seran fresques amb temperatures que s’acostaran als zero graus al nord i a l’interior, i als 10 graus a la costa.

Al migdia de dijous els termòmetres pujaran de forma més decidida (fins als 22-24 graus a les comarques centrals) i divendres quedaran en aquestes zones per damunt dels 25.

Tampoc es veuen canvi per dissabte, ni per diumenge o Dilluns de Pasqua.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa