Quan anem de cara a la Setmana Santa mai sé si bon oratge és que ploga o faça sol.

Jo ho tinc clar perquè fa molta falta que ploga, però la majoria el que vol és sol i bones temperatures per tal de gaudir d’uns dies de descans… i si és possible, fer el primer bany de la temporada.

De moment tenim un bloqueig anticiclònic amb altes pressions que van des d’Escandinàvia fins a l’oest de la península separant les baixes pressions del nord de l’oceà Atlàntic de les del centre i est de la Mediterrània.

La pregunta és si hi haurà canvis de cara al final de la setmana. Vos ho conte amb detall en la previsió de hui.

El fort vent del cap de setmana ens deixa: aquesta és la primera notícia positiva del dia. El mestral encara es deixa sentir al nord, però no tardarà a calmar i deixar pas al vent de xaloc que serà el que ens acompanyarà durant tota la Setmana Santa (segona notícia positiva del dia).

Demà dimarts les temperatures es mantindran ben fresques, ja que persistirà el vent de xaloc i llevant, que al sud bufarà moderat i acumularà núvols a la costa.

La nuvolositat serà més abundant a partir de migdia al litoral de la meitat sud del País Valencià, on el cel quedarà cobert i no descarte pluges dèbils. De vesprada cal estar atents també a les nuvolades que puguen créixer al nord, perquè podrà quallar alguna tronada (tercera notícia positiva del dia).

Dimecres de matí el cel continuarà ben carregat al litoral de la meitat sud del País Valencià, on podrà escapar-se alguna gota, però de vesprada acabarà imposant-se el sol, que ens acompanyarà tant dijous, divendres com dissabte amb temperatures que tendiran a pujar a partir de dijous.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa