ÀRIES. La setmana no la començares molt bé; tanmateix, l’acabares de manera catastròfica. Això vol dir que estàs perfeccionant la teua trajectòria envers l’enfonsament personal perfecte. I açò no deixa de ser un gran mèrit. A la merda, però amb maduresa i excel·lència.

TAURE. El dilluns vas insultar a l’ascensor per anar molt lent, i ara no funciona perquè s’ha agafat una baixa per depressió.

BESSONS. El segon dia de la setmana passada, va caure en dijous, encara que tu t’obstinares en què era diumenge i anares, a les sis de la vesprada, a missa de dotze, a la farmàcia del cantó.

CRANC. Has de reconéixer que intentar vendre la cera de les teues orelles a un apicultor no va ser bona idea.

LLEÓ. El dissabte fou un dia per oblidar. La paella t’hi va eixir caldosa, el teu equip va perdre per golejada i a la nit, la teua parella i tu arribareu a l’orgasme amb una diferència temporal de dues hores i mitja; i per acabar el dia, t’adonares que ni t’agrada la paella, ni t’interessa el futbol i a més, en realitat, ets un bunyol de carabassa; per tant, no sabem què collons fas llegint aquest horòscop.

VERGE. El divendres passat, quan estaves al cinema, la gent et va esbroncar de valent, quan, a mitjan pel·lícula, digueres a crit pelat, qui era l’assassí.

BALANÇA. Va ser una setmana molt important per al teu futur professional. El teu cap d’oficina, davant la resta del personal, et donà, no un, sinó dos copets a l’esquena.

ESCORPIÓ. El dimecres passat pujares a un taxi, i durant el recorregut el taxista et va explicar el principi metodològic i filosòfic de La navalla d’Ockham, que ve a dir que, en igualtat de condicions, l’explicació més senzilla sol ser la més probable. En agraïment li donares un euro de propina i un fort aplaudiment. Una actitud que t’enalteix.

SAGITARI. Aquesta setmana passada estigueres massa agosarat/da. Tingueres moments que perderes el control i t’atrevires a fer coses que mai havies fet. Com, per exemple, quan, el dimarts a boqueta nit, feres el traspàs i et negares, amb males maneres, a entrar al taüt.

CAPRICORN. Un dilluns per oblidar. La teua parella et demanà tallar el cuixot de porc, i ho feres amb tan mala llet, que inventares el iogurt de pernil.

AQUARI. Veritablement passares un dijous realment dolent. Tot et va eixir malament. Has de controlar les teues paraules, ets un diccionari i no pots deixar que els mots canvien de lloc segons els pega. La teua bondat et traeix.

PEIXOS. El fet que hages sigut nomenat president de la comunitat de veïns, no és una excusa suficient perquè contractes dos guardaespatlles per la teua seguretat…, o sí!

Comparteix

Icona de pantalla completa