Diari La Veu del País Valencià
La Policia identifica dos dels tres presumptes autors de l’agressió sexual a una menor a Petrer

La Policia espanyola ha identificat dos dels tres presumptes autors –tots dos menors d’edat– de l’agressió sexual a una menor de 16 anys en un parc del municipi de Petrer (Vinalopó Mitjà), segons ha informat la delegada del Govern espanyol al País Valencià, Pilar Bernabé. Els fets es van produir divendres passat 24 de març, al voltant de les 21.30 hores, al parc del Campet de la localitat de Petrer.

Així, la delegada del Govern espanyol ha confirmat aquest dimecres, en declaracions als mitjans, que la Policia ha identificat dos dels tres presumptes agressors, tots dos menors i d’edat «molt jove».

Ara, ha indicat Bernabé, han començat «totes les gestions judicials per a començar a treballar», al mateix temps que ha apuntat al fet que els identificats són menors d’edat, per la qual cosa «no podem aprofundir més». «Tenim dos identificats i ja ha començat el procés judicial, no podem donar més informació», ha subratllat.

«La Policia està en plena investigació i els treballs d’investigació sens dubte van avant. La víctima és menor d’edat, i per tant hem de preservar la seua identitat i la investigació està sota secret», deia Bernabé dilluns passat.

Segons va avançar el diari Información, la jove va ser presumptament assaltada per l’esquena per tres joves. Un d’ells suposadament la va violar i els altres dos la van subjectar de manera violenta. Posteriorment, la menor va acudir al Centre de Salut Petrer II, on va ser atesa en primera instància i d’allí traslladada a l’Hospital General Universitari d’Elda, on va rebre l’alta, després d’estar ingressada tota la nit i ser sotmesa a un «minuciós examen forense».

Comparteix

Icona de pantalla completa