Diari La Veu del País Valencià
L’incendi de l’Alt Millars evoluciona de manera positiva

L’evolució de l’incendi declarat dijous passat a Vilanova de Viver (l’Alt Palància) és positiva: els equips terrestres i la maquinària desplegada durant la nit han afavorit que el perímetre i el nombre d’hectàrees afectades no avancen.

Així ho ha indicat el 112, que ha fet balanç de l’incendi i ha apuntat que durant la nit s’han mantingut els treballs en el terreny.

El Consorci de Bombers de Castelló ha explicat que ha sigut una nit d’intens treball i que s’ha aconseguit contindre el foc al llarg de la CV-20 entre Montanejos i l’embassament d’Arenós.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha assenyalat que el vent es va encalmar a primera hora de la matinada a l’estació meteorològica de l’embassament d’Arenós, però a partir de les 3 hores es va intensificar. Aquest matí bufava de nord-oest amb ratxes de 40 km/h.

La temperatura ha baixat de 10 °C en l’incendi i la humitat nocturna no ha sigut tan alta com la de nits anteriors, ja que a penes ha calmat el vent de matinada. Ha oscil·lat al voltant del 50%.

Comparteix

Icona de pantalla completa