ÀRIES. No encertares, ni de lluny, amb la falda de quadres que et posares el divendres a la nit; sobretot tu, Enric, que saps que els quadres et fan més gros.

TAURE. Vas poder cuinar una paelleta, però, quan vas obrir la finestra perquè sortira el fum, se te’n va anar el sant al cel i tu darrere d’ell. Els teus familiars et continuen volent, segur que t’ho han perdonat.

BESSONS. No deus llegir poesia experimental, com feres el dimarts proppassat, perquè et dona flat i et complica la vida social.

CRANC. Tu no ho saps encara, perquè ets un despistat, però el dijous passat vas morir d’una parada morfològica —sempre has sigut molt arriscat en això de la gramàtica—. Els nostres condols per la teua família.

LLEÓ. La setmana passada va ser propensa per agafar un refredat, vas oblidar abrigar-te bé i no vas utilitzar paraules càlides per expressar-te. Tot plegat, va ser una irresponsabilitat.

VERGE. Durant tota la setmana passada utilitzares 53 mocadors de paper.

BALANÇA. Vas somiar, durant tota la setmana passada, que et tocava la loteria. Doncs continuaràs somiant el mateix durant molt de temps.

ESCORPIÓ. Has tingut una setmana molt atrafegada, t’has aixecat de la butaca 45 vegades, 27 de les quals sense trellat.

SAGITARI. Dijous passat, no vas arruixar les plantes del teu balcó. Producte d’aquest oblit, el teu veí, el dels verds, ja no et saluda.

CAPRICORN. El diumenge tingueres un pensament obsessiu tan insistent i negatiu, que no et deixà dutxar amb brou de putxero, com és el teu costum.

AQUARI. Tota la setmana volent fer un arròs al forn, i el dissabte, quan et poses a cuinar-lo t’adones que ni tens arròs, ni tens forn i a més no t’agrada gens eixe menjar. A veure quan, d’una puta vegada, t’adones que ets un gat i només t’agrada l’aladroc.

PEIXOS. El dimecres passat, quan travessares, com cada dia anant al treball, el pas de zebra, no li digueres bon dia al semàfor. Aquestes distraccions involuntàries, tot siga dit, poden trencar una relació de molts anys. Amb cura amb aquestes nicieses.

Comparteix

Icona de pantalla completa