Diari La Veu del País Valencià
El PP crea gestores en tres municipis davant els conflictes plantejats per la militància contra Mazón

El PP valencià mira de resoldre les crisis plantejades per grups locals de militants amb la màxima celeritat possible. Tres localitats en què el partit ha plantat cara a Carlos Mazón han acabat amb gestores imposades pel partit.

A Muro (Comtat), dos regidors del PP ja han anunciat que deixen el partit després de vint anys de militància davant la imposició de la candidata Noelia Úbeda. Els regidors que han abandonat el PP, de fet, es presentaran al maig amb una candidatura local que rebrà el nom de Muro Avança. En aquest municipi, la gestora creada per la direcció del partit quedarà dirigida per Fernando Ramis, qui ja ha presidit el partit a Muro en èpoques anteriors.

A Monòver (Vinalopó Mitjà), tres regidors van abandonar els seus càrrecs al PP després que Mazón imposara com a candidat Guillermo Rico, que fa quatre anys va liderar la llista de l’agrupació independent Veïns de Monòver. Entre els qui han deixat els càrrecs al si del partit hi ha Ana Marhuenda, fins fa ben poc dirigent i portaveu. Ara, el president del PP a la localitat és Juan Emilio Amorós, qui va ser alcalde entre 1999 i 2003.

Per últim, a Granja de Rocamora (Baix Segura), Mazón ha imposat la candidatura de l’actual alcalde de la localitat, que va ser investit com a candidat de Ciutadans al 2019. Es tracta de Javier Mora, i la seua tria va provocar la dimissió dels quatre regidors del PP a la localitat. Carlos Sánchez presidirà la gestora del partit.

Comparteix

Icona de pantalla completa