Diari La Veu del País Valencià
El Romperécords, EnAmbarDanza, Dr. Truna i molt més al Sona Baixet Fest

Teatre, cinema, concerts, dansa, arts plàstiques i jocs de fusta són algunes de les disciplines que inclou aquesta 9a edició del Sona Baixet Fest. Es tracta d’un festival que va nàixer l’any 2015 amb l’objectiu d’oferir una programació cultural diversa, especialment dissenyada per a la xicalla i per compartir en família.

Dissabte 1 i diumenge 2 d’abril, xiquets i xiquetes podran gaudir d’un cap de setmana programat especialment per a ells i elles, combinant algunes propostes que també gaudeixen els més grans. Aquest any, el Festival es desenvoluparà de forma simultània en tres espais diferents: el Teatre del Raval de Gandia, la Fundació Espurna i el carrer de Sant Ramon del barri del Raval.

Dins del cartell d’enguany, trobem «AUCH!!!», l’últim espectacle del Romperécords -Abraham Arzate- que es fica de ple en el món de la lluita lliure des de l’humor i al pur estil mexicà. Baralles reals i imaginàries, proves de força, entrenaments fallits i salts sobre caixes de cartró, són alguns dels actes que componen aquest espectacle. Un homenatge divertit a la cultura del pressing catch, que desperta les passions del públic i que causa furor i rialles a parts iguals.

Per la seua banda, EnÁmbar Danza -plataforma dedicada a la recerca, creació i difusió de la dansa contemporània i les arts del moviment- presentarà el seu espectacle ‘Mukuki’, una obra tenyida de colors, formes, música i moviment. Pensada per als més petits de la família i amb tres ballarines ‘una mica marcianes’ com a protagonistes, veurem divertides coreografies, manipulació i transformació d’objectes i gaudirem d’una experiència calidoscòpica imàgica.

A més, Dr. Truna i Pierre Bastien tornen amb el seu duo experimental que entrellaça la intervenció d’instruments musicals amb la projecció de films i pel·lícules analògiques, creant un univers sonor i visual particular i únic. En aquesta edició del Sona Baixet, estrenaran un nou cinema-concerto amb el fantàstic film THE NAVIGATOR (1924) del geni de la comèdia Buster Keaton.

La venda d’entrades anticipades i abonaments per als dos dies està ja disponible al web del Sona Baixet i al web del Teatre del Raval amb un preu de 10 € i 12 € respectivament.

Comparteix

Icona de pantalla completa