ÀRIES. Vas fer de ventre cada dia de la setmana, menys el dimecres i el diumenge. No t’oblides de posar-li una pruna, cada dilluns, a la mare de déu del Comú.

TAURE. La setmana passada vas ser concupiscent, és a dir, vas tenir l’ocasió de menjar-te un entrepà de cigrons amb nata sense acritud. Júpiter va estar en contra teua.

BESSONS. El dilluns passat, al matí, quan cantaves «Mamma mia», mentre el semàfor es posava en verd, un home, de mitjana edat, es prenia un «cremaet» a Benimarfull.

CRANC. Et va sortir una berrugueta a la teua aixella dreta, però et va donar igual, i t’aïllares de capricis mundans com el frenesí i l’arròs amb llet; la qual cosa no et va ajudar, en res, per assolir el lloc d’abadessa que tant desitjaves.

LLEÓ. L’enveja és molt dolenta per a les varius del cervell. El dilluns no estigueres a l’altura de les circumstàncies quan li pegares un mos a l’entrepà d’un senyor de Quartell.

VERGE. Continues enfadat per aquella trucada que no vas rebre. No t’enfonses al fang; compra’t un telèfon, redeu!

BALANÇA. El dimarts proppassat, a les 11:43 h en punt, tingueres molta sort de no estar creuant la pista de Silla, a l’altura d’Alfafar, perquè t’hagués atropellat un camió ple de porcs.

ESCORPIÓ. Reconeix que t’haguera agradat que la teua parella s’hagués ofert a tallar-te les ungles dels peus; no va ser així, però com a compensació el destí va fer que una radial et seccionara, casualment, els dos peus, amb la qual cosa ja no hauràs de preocupar-te, mai més, de les ungles.

SAGITARI. El divendres passat, li digueres al teu consort, que estaves en una reunió d’empresa quan, en realitat, estaves al cinema veient Bambi.

CAPRICORN. Les teues amistats t’adoren; com sempre vas ser el centre d’atenció; a la reunió només tu resplendies. Tanmateix, encara no t’has adonat que ha caducat la ITV del teu vehicle.

AQUARI. El dilluns, a l’alba, et masturbares, però has d’admetre que no fou una cosa de l’altre món; ho feres com si fos una obligació. En aquest sentit, hauràs de canviar i posar-li més imaginació i més habilitat.

PEIXOS. Vas rebre la trucada d’aquella persona que tant desitjaves. Nogensmenys, això va passar perquè va prémer, sense voler, la tecla equivocada.

Comparteix

Icona de pantalla completa