Diari La Veu del País Valencià
Contingut de moda, de la mà de Mery Jane

Cada diari es publiquen milers de continguts a les xarxes socials, convertint estes en un espai difícil per innovar. Però en el cas valencià, encara hi ha molts camps per endinsar-se i explorar. La moda, per exemple, és un tema que fins a l’actualitat quasi no s’havia tractat, però això ja ha canviat.

Meeryag és el perfil d’una jove creadora de Picanya que des de fa ben poc ha començat a crear contingut d’allò que més li encisa, la moda. En els seus vídeos mostra distintes vestimentes inspirades en temàtiques o adequades per a segons quins moments. Vídeos casuals que semblen agradar al públic, ja que esta és una de les temàtiques de vídeos que més en tendència està en els darrers mesos al món de les xarxes socials.

Els últims vídeos que està publicant al seu perfil pertanyen a la seua primera experiència gravant fora de casa, en concret al concert de Falles de València de l’11 de març. En aquest dia, Mery Jane va aprofitar l’ocasió per a entrevistar els i les assistents del concert per la vestimenta escollida per al dia.

Pots trobar més continguts a les xarxes socials en valencià a Poblet.info.

Comparteix

Icona de pantalla completa