Diari La Veu del País Valencià
Castelló de la Plana celebra la VIII Trobada de Muixerangues aquest dissabte

La VIII Trobada de Muixerangues de Castelló de la Plana se celebrarà aquest segon dissabte de les Festes de la Magdalena, dia 18 de març, a les 12 h, al Parc de Rafalafena. L’esdeveniment està organitzat per la Conlloga Muixeranga de Castelló, l’Institut Valencià de Cultura i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la ciutat.

En aquesta 8a edició, hi participaran la Muixeranga d’Alacant, la colla castellera Minyons de Terrassa i els amfitrions, la Conlloga Muixeranga de Castelló. També acompanyaran la trobada la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, la Llavor dolçaina i tabal d’Almenara, i diversos músics a títol individual.

Enguany serà una trobada especialment emotiva perquè la Trobada de Muixerangues s’ha consolidat com un acte destacat dins de la programació de les Festes de la Magdalena i en el calendari muixeranguer.

Acte de presentació de la Trobada a l’Espai Menador el passat 23 de febrer

La Trobada de Muixerangues de Castelló compta amb el suport i col·laboració de més de trenta entitats públiques i privades i empreses de Castelló de la Plana.

Comparteix

Icona de pantalla completa