Desvelen la infiltració d’una policia als moviments socials de Madrid

El Salto ha destapat aquest nou cas d’espionatge policial, que se suma als de Barcelona i València

El Salto ha destapat aquest dimecres un altre cas d'espionatge policial, ara a Madrid, on una agent de la policia espanyola s'hauria infiltrat amb la identitat falsa de Mavi L.F., i hauria militat en diferents moviments socials de la ciutat. Aquest nou cas se suma als dels policies infiltrats a Barcelona i València.

La infiltrada es va posar en contacte amb el centre social de Madrid La Animosa el 2022 per a proposar la celebració d'un esdeveniment relacionat amb la justícia climàtica i va començar a entrenar al gimnàs popular Hortaleza Fighters, projecte que pertany al centre social.

Segons ha pogut comprovar El Salto Mavi L.F. és la identitat falsa amb la qual s'amagava l'agent encoberta de la Policia espanyola M.V.C.S. A més, remarquen que arran de la publicació de La Directa sobre el segon policia infiltrat als moviments socials de Barcelona, el comportament de la infiltrada a Madrid va canviar.

Igual que va ocórrer a Barcelona i València, la infiltració de l'agent de la policia espanyola s'ha fet a través de gimnasos populars.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.