Fa uns dies les previsions anunciàvem un oratge més variable, insegur i incert per a la recta final de la setmana, però sembla que les altes pressions volen imposar-se i que, encara que les temperatures han baixat i baixaran, tancarem la Magdalena i les Falles amb oratge estable.

Un oratge típic de Falles i Magdalena, la qual cosa vol dir que refrescarà a la nit i que en bufar vents d’origen marítim l’ambient serà més fresc. Res a veure amb les altes temperatures que ens ha deixat dies enrere el ponent.

Pocs núvols, alguna boira i temperatures que al centre del dia acabaran marcant valors més alts al centre i per l’interior que a la costa, on els termòmetres amb dificultat superaran els 20 graus i podran arribar com a molt als 22.

La nit de la «plantà», l’ambient serà fresc, però els artistes segur que agraeixen que el vent bufe fluix del sud-est (xaloc).

Demà dijous la massa d’aire que tindrem al damunt serà un poc més càlida i potser això afavorirà un lleuger ascens tèrmic al migdia, sobretot a les comarques més centrals, on els termòmetres poden arribar als 25 graus.

Divendres, amb el cel més ennuvolat, l’ambient tornarà a quedar més fresc, però tant en les ofrenes a la mare de Déu com en la recta final de la Magdalena l’oratge no serà obstacle per a gaudir al màxim de la festa.

Només dissabte caldrà mirar de reüll els núvols que puguen formar-se a les muntanyes del nord perquè podrien deixar alguna gota a la costa de la Plana i el Maestrat.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa