Diari La Veu del País Valencià
La 2a Plaça del Llibre d’Elx es trasllada a la llibreria Ali i Truc

La 2a Plaça del Llibre d’Elx canvia d’ubicació de la plaça del Congrés Eucarístic a la llibreria Ali i Truc degut a les fortes ratxes de vent de 70 quilòmetres per hora. Les activitats previstes per a la primera jornada de la segona edició han sigut cancel·lades a causa de la perillositat climatològica que hi ha hagut aquest matí de divendres. Al seu torn, la previsió de l’oratge marca que continuen succeint-se demà.

Felip Sánchez, regidor de comerç de l’Ajuntament d’Elx ha declarat que «el més important és la seguretat. Per això, s’han anul·lat totes les activitats a l’aire lliure, encara que es realitzaran algunes presentacions de llibres a la llibreria Ali i Truc dissabte i diumenge». La llibreria esmentada es troba al passeig Eres de Santa Llúcia 7, al centre de la ciutat.

Des de l’organització lamenten el aquests canvis imprevistos. Així, Sánchez ha explicat que aquesta decisió ha estat implacable, tot i que s’han reubicat diverses presentacions de llibres que es realitzaran el dissabte i el diumenge en la llibreria Ali i Truc. Per a la Fundació Full i la regidoria de comerç de l’Ajuntament d’Elx és una «mala notícia» la cancel·lació de les activitats el divendres i algunes del dissabte i diumenge, però «davant circumstàncies meteorològiques tan adverses és prioritari vetlar per la seguretat de totes les persones, tant assistents com autors i autores, així com membres de l’organització».

El dissabte 11 i el diumenge 12 de març es realitzaran les següents presentacions literàries en la llibreria Ali i Truc en l’horari que es detalla a continuació:

12:30 h: Presentació del Premi de Novel·la Antoni Bru i el Premi de Poesia Festa d’Elx, amb els autors, Felip Sànchez, Marc Senabre, Marga Antón i Carles Molina.

17:30 h: Recital musical d’Odissea de paraules, amb Marina Mulet i Rosario Caselles (organitza IAC Gil-Albert).

18 h: Signatura d’Alacant total, d’Antonio Adsuar.

18:50 h: Presentació de Les dones Borja. Històries de poder i protagonisme ocult, de Verònica Zaragoza (Edicions Tres i Quatre). Amb l’autora i Dèlia Amoròs.

19:20 h: Presentació de Valencianisme líquid, d’Antoni Rubio (Edicions Tres i Quatre). Amb l’autor i Ricard Chulià.

20 h: Presentació d’Alacant queda molt lluny. Joan Fuster i el sud valencià, d’Antoni Rico (Llibres de la Frontera). Amb Josep Escribano, Manuel Lillo i Marina Macià (organitza El Tempir).

Comparteix

Icona de pantalla completa