Diari La Veu del País Valencià
Una passejada familiar pel riu Serpis a Beniarrés

Parcs Naturals ha organitzat «El Serpis encantat», una activitat familiar dedicada a l’art en la natura que consistirà en una passejada ambiental i un taller. Tindrà lloc dissabte vinent, 18 de març, a les 10, a l’Àrea recreativa de Beniarrés.

En aquest espectacular paratge, on el riu es nodreix de les aigües que arriben del Barranc de l’Encantada, la natura es fa sentir i permet bolcar les sensacions en art mitjançant la pràctica d’exercicis de Land Art o art en la naturalesa.

Així, després de dur a terme una caminada d’uns 2 quilòmetres, els assistents esmorzaran i després faran el taller esmentat per a deixar lliure la creativitat que el riu i el paisatge afavoreixen.

Cal portar roba còmoda, esmorzar i aigua. S’ha de tindre en compte que l’Àrea recreativa compta amb taules de berenador i zona de jocs, però no amb lavabos, un aspecte important si alguna família vol passar el dia.

L’activitat és gratuïta i el termini d’inscripció de cadascun dels participants acaba dijous, 16 de març, a la 13 h. S’atendran les sol·licituds per ordre d’entrada al correu del Paisatge del Serpis.

Comparteix

Icona de pantalla completa