Diari La Veu del País Valencià
Detingut un germà d’Antonio Anglés acusat de segrestar i lesionar un home a Montserrat

Agents del Grup d’Homicidis i de Persones Desaparegudes de la Guàrdia Civil han detingut cinc persones, entre elles un germà d’Antonio Anglés -considerat l’autor material del rapte, violació i assassinat de Miriam García, Desirée Hernández i Toñi Gómez, les tres xiquetes d’Alcàsser-, acusades de segrestar i lesionar un home a Montserrat (la Ribera Alta).

Segons han confirmat a Europa Press fonts de l’Institut Armat, els arrestos van tindre lloc aquest dilluns a Paterna (l’Horta Nord), Alfafar i Albal (l’Horta Sud) i es tracta de cinc homes d’entre 26 i 45 anys, de nacionalitat espanyola.

L’incident va tindre lloc el 29 de novembre del 2021, quan un grup d’individus van abordar per sorpresa un home en Montserrat quan tornava a la seua casa i, emprant una gran violència, el van obligar a pujar a una furgoneta.

Van traslladar a l’home a una nau, on el van tindre retingut durant diverses hores mentre el colpejaven per a deixar-lo més tard a la carretera de Santa Anna, al costat d’una urbanització anomenada «Los Pitufos» de Paterna. En aquell moment l’home estava desorientat, nu i amb les mans emmanillades a l’esquena amb brides.

La Guàrdia Civil va poder detindre ahir cinc persones presumptament relacionades amb aquests fets, una d’elles Mauri, germà d’Antonio Anglés.

Als detinguts se’ls atribueixen els delictes de lesions, detenció il·legal, robatori amb violència, danys, grup criminal, robatori de vehicles de motor, falsedat documental i delicte de furt d’ús de vehicles de motor.

Comparteix

Icona de pantalla completa