Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat declararà el 3 de març «Dia de l’Empresa»

La Generalitat i la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) han acordat declarar el Dia de l’Empresa, que se celebrarà a Castelló de la Plana i es commemorarà sempre el dia 3 de març per a reconèixer el seu paper «fonamental» en l’economia i «el progrés de la societat».

Així ho han detallat el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de CEV, Salvador Navarro, després de reunir-se aquest dijous al Palau de la Generalitat. Puig ja va avançar aquest dimecres, en l’Assemblea General d’AVE, que el Dia de l’Empresa se celebrarà el 3 de març, i ha concretat aquest dijous que es fixarà en aquesta data d’ara endavant.

El president ha destacat que «l’empresa és l’operador fonamental en l’activitat econòmica». «Al costat dels treballadors, els empresaris fan possible que l’economia funcione. Som una comunitat amb un nivell d’emprenedoria molt alt i és fonamental que hi haja un Dia de l’Empresa, des d’una visió integradora», ha subratllat. A més, ha afegit que se celebrarà a Castelló de la Plana amb voluntat descentralitzadora perquè «les empreses estan capil·laritzades en tot el territori».

Puig ha assegurat que la Generalitat «està al costat» de l’empresariat i ha posat en valor que el diàleg social entre sindicats i empresaris «ha sigut molt positiu, ha generat molta estabilitat i està donant grans resultats» al País Valencià.

Per la seua banda, Salvador Navarro ha agraït al president de la Generalitat que acceptara la proposta de la CEV d’instaurar aquest dia, que coincidirà amb la data de constitució de la Confederació Empresarial, i ha remarcat que «la finalitat d’un empresari és generar riquesa, cohesió social i benestar».

També ha assegurat que els empresaris i empresàries valencianes se senten «recolzats pel fet que hi haja un dia de l’empresa que reconega el paper fonamental de l’empresariat i també dels treballadors de totes les empreses».

Comparteix

Icona de pantalla completa