Diari La Veu del País Valencià
Cevisama acollirà propostes innovadores i solucions tecnològiques per al sector de la ceràmica

Cevisama acollirà del 27 de febrer al 3 de març l’Àrea Startup, un nou espai d’innovació impulsat per Fira València amb la col·laboració de l’Associació Valenciana de Startups -Startup València.

Aquest espai se situarà en el distribuïdor central del recinte firal i acollirà les propostes de set empreses joves que presenten productes innovadors o serveis nous de base tecnològica.

En concret, es tracta de Enerlind, que presenta persianes solars per a tot tipus d’edificis, totalment integrables en interior i en façana; Masquedomos, que proposa un innovador catàleg amb dissenys a mesura per a construccions a partir de doms; Mojito360º, una plataforma que permet a les empreses obtindre una visió integral de la logística multimodal internacional; Myexporters, una plataforma global per a connectar fabricadores, importadors i exportadors; The Virtual Company, amb solucions hiperreralistes en 3D a través de realitat virtual i realitat augmentada sense necessitat d’app; Sunalizer, una plataforma d’energia solar que ofereix un servei integral durant tot el procés; i Xnova International, un programari d’intel·ligència de mercat per a exportadors.

Aquestes startups han estat les guanyadores d’una convocatòria conjunta llançada per Fira València i Startup València i tindran l’oportunitat d’integrar-se sense cost i amb una àrea expositiva pròpia en un entorn de negoci internacional del renom de Cevisama.

A més, les empreses participants tindran l’oportunitat d’exposar el seu projecte davant un públic selecte dins del programa de ponències de Cevisama Build, que es desenvoluparà a la sala de conferències del pavelló 1 del nivell 3 de Fira València. Les presentacions de startups tindran lloc el dimecres 1 de febrer de 13.15 a 13.45 hores.

Aquesta iniciativa posada en marxa per Fira València i Start Up València té com a finalitat donar a conèixer a les empreses emprenedores les nombroses oportunitats comercials que ofereix una fira i explicar perquè participar en certàmens ja consolidats, com és Cevisama, amb els seus projectes innovadors, és una eina comercial única d’acostar a la indústria més tradicional solucions que els permeten guanyar competitivitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa