L’anticicló és i serà l’amo de la situació meteorològica durant tota la setmana.

Començàrem a parlar-ne ahir dilluns i o farem dia rere dia. Altes pressions que garanteixen oratge estable, però, com que ens envien vents de llevant i de xaloc, vents d’origen marítim, deixaran el cel més carregat de núvols, almenys hui i demà.

De matí els núvols seran més abundants a la costa i l’ambient serà humit i fins i tot boirós, i han afavorit l’ascens de les temperatures, quedant les gelades restringides al nord i a l’interior.

Aquesta vesprada el cel quedarà més cobert i no descarte que puga caure alguna gota a l’interior de les comarques centrals, a l’Alcoià i a l’Alt Vinalopó.

Demà dimecres tampoc veurem massa el sol i també podrà caure alguna gota de tant en tant. Plugims inapreciables que a més vindran acompanyats de fang, embrutant-ho tot.

Les temperatures nocturnes encara pujaran un poc més i les diürnes no patiran grans canvis

Tampoc tindrem massa canvis de cara a la recta final de la setmana. Potser veurem un poc més el sol dijous i pujaran un poc les temperatures, però tot indica que de cara al cap de setmana també estarem acompanyats per l’anticicló que mantindrà l’oratge més o menys com el d’ahir, com el de hui o el de demà.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor

Comparteix

Icona de pantalla completa