Diari La Veu del País Valencià
À Punt celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb programes en directe en diversos espais

À Punt celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio aquest dilluns, 13 de febrer, eixint al carrer per a emetre en directe la seua programació.

Així, a partir de les 12.05 hores el programa El rall, de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que presenta Helena Montaner, es traslladarà a Aldaia per a oferir un contingut «molt especial». «Per a nosaltres això de celebrar una fita mundial des del poble, a peu de carrer, és el que dona sentit a l’esperit d’aquest programa, donar veu a la gent que viu en pobles i ciutats i acostar al món el que passa a les nostres comarques», explica Montaner.

A la vesprada, el magazín Pròxima parada, amb Susanna Lliberós i Joan Espinosa, farà el programa des del Palau de la Generalitat Valenciana, des de les 15.30 fins a les 19.30 hores. «Per a nosaltres fer ràdio cada dia és un regal i una constant celebració, perquè ens mostra la vida. Però aprofitant que aquest dilluns es commemora el dia mundial d’aquest mitjà hem preparat una vesprada extraordinària. Traslladarem l’estudi de Pròxima parada al Palau de la Generalitat i els oferirem quatre hores de ràdio pura, màgica i pròxima», comenta Lliberós.

Música en directe

Territori sonor ho celebrarà amb música en directe des de Splendini bar i discos, en un especial que farà que sonen en la ràdio d’À Punt artistes que comencen i altres amb més trajectòria, amb versions de temes en valencià i originals seus.

«Una nit dedicada a les cançons per a commemorar que la ràdio i la música van créixer juntes. Pujaran a l’escenari Jonatan Penalba amb Pere Ródenas, Neus López, Tenda, Diego Varea, Kela, Mayo, Tamara Bellés, Antonio J. Iglesias i Gilbertástico. Una mescla d’estils i veus que ompliran d’actuacions exclusives la ràdio d’À Punt», assenyala Manuela Alandes.

A més, el dissabte 18 de febrer Podríem fer-ho millor, el magazín «més divertit del cap de setmana», també es podrà veure per la televisió. L’equip que encapçala Susa Calafat canvia d’ubicació per a fer un programa des del mateix estudi des del qual s’emet l’espai més matiner d’À Punt, Les notícies del matí.

«És un repte molt il·lusionant que ens permetrà aprofitar al màxim les possibilitats que ens ofereix aquest estudi quant a grafisme, recursos d’imatge o memes per a l’audiència», explica Susa Calafat, «amb Ramir Calvo, Diego Varea i les col·laboradores i col·laboradors habituals portarem de la ràdio a la tele humor, entreteniment; parlarem de música i esdeveniments».

Comparteix

Icona de pantalla completa