Diari La Veu del País Valencià
Fa 10 anys, a DLV: «Compromís creu que l’informe sobre la gestió de Blasco és “la prova definitiva” per condemnar-lo»

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha assegurat que «l’informe del Consell constata les enormes irregularitats comeses per Rafael Blasco al capdavant de la Conselleria de Solidaritat. És una prova molt contundent i quasi definitiva que marcarà el camí a seguir en el procés judicial obert pel TSJ valencià, el qual augura un futur molt negre per a l’exconseller en forma de condemna».

Així mateix, Mollà ha trobat lamentable que el Consell «haja esperat que esclatara l’escàndol dels fons de cooperació per a realitzar un informe de la gestió de Blasco, tot i que les denúncies per irregularitats en la seua gestió han sigut constants al seu pas per les diferents conselleries».

Per la seua banda, continua, «el president Fabra ha incomplit la seua paraula de lliurar l’informe intern als grups parlamentaris, després que estiguera elaborat. Una mentida més del president que mina encara més la poca credibilitat que té. Ara esperem que Fabra demane de manera immediata l’acta de diputat a Rafael Blasco, perquè aquest personatge no pot continuar ni un minut més en les Corts Valencianes».

«Esperem que ara la justícia investigue el pas de Blasco per les distintes conselleries, ja que s’ha comprovat que el mateix equip que ara està encausat pel desviament dels fons de cooperació, l’ha acompanyat tots aquests anys. D’això, és fàcil deduir que probablement han repetit el mateix model de saqueig de les arques públiques», ha conclòs la diputada de Compromís.

Comparteix

Icona de pantalla completa