Diari La Veu del País Valencià
Pep Gimeno «Botifarra» comença la gira de concerts de «Ja ve l’aire»

Pep Gimeno Botifarra comença la gira de concerts del seu nou disc, Ja ve l’aire, un recull de cançons de treball en clau femenina que compta amb les col·laboracions de Maria Arnal, Noèlia Llorens Titana, Carmen París i Judit Neddermann.

Després de la presentació de l’àlbum en un recital a l’Auditori del Palau de les Arts de València el passat 13 de gener, el cantador de Xàtiva inicia la gira amb més de 30 dates ja confirmades en tot el País Valencià.

El disc -que compta amb 11 temes- recupera melodies tradicionals i les cançons de treball amb arranjaments i revisions per a adaptar-les a l’actualitat i aportar-los «una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d’arrel tradicional», expliquen responsables de la producció.

La il·lustradora Belén Segarra és l’autora del grafisme que acompanya el nou disc, mentre que les fotografies, realitzades en diferents llocs de Xàtiva (la Costera), han anat a cura de Claudia Marconell.

Per a aquest nou llançament discogràfic i la gira que l’acompanyarà, Pep Gimeno Botifarra s’envolta d’una nova banda, composta per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez, Martina Sabariego i Míriam Albero. El cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació en la gènesi del nou disc com a lletrista.

L’àlbum és una edició del Mico Entertainment i s’ha gravat entre Catarroja i Riba-roja, produït per Moma Estudis.

Comparteix

Icona de pantalla completa