Diari La Veu del País Valencià
Fa 10 anys, a DLV: «Puig: “El PP s’agenolla davant Rajoy i nega als valencians millor finançament”»

Ximo Puig ha anunciat que el PSPV presentarà una proposta de nou a les Corts Valencianes per veure si el PP, finalment, es manifesta clarament en defensa d’una millora del finançament, ja que, segons ha assenyalat, «és una qüestió de justícia».

D’aquesta manera s’ha manifestat Puig després que ahir va tornar a evitar que s’acabara el greuge valencià en el finançament amb el seu vot en contra.

Així, ha lamentat que el PP «ha demostrat una vegada més que diu una cosa a València i fa una altra cosa molt diferent a Madri» i, per tant, «es nota que hi ha un partit que no està defensant els interessos dels valencians».

A parer seu, «el que és lògic és que el PP, tant ahir com quan el grup socialista va presentar una proposta similar, haguera donat suport a una millora del finançament autonòmic per a aconseguir un futur millor per als valencians».

Cal recordar que el grup socialista al Congrés ja va presentar fa uns mesos una proposta en aquest sentit i, també en aquell moment, el PP va votar en contra i ara «s’ha negat de nou a millorar el finançament en una proposta d’EU».

Comparteix

Icona de pantalla completa