A última hora d’ahir notarem com el vent canviava de direcció. El vent d’origen marítim que havia portat temperatures un poc més baixes dimarts i ahir dimecres tornava a deixar pas al ponent, que ens acompanyarà els darrers dies de l’any.

I el ponent portarà núvols, però sobretot farà pujar les temperatures tan hui com els pròxims dies. Els núvols seran més compactes de vesprada i fins i tot a poqueta nit podrien deixar alguna gota al nord que serien les últimes precipitacions de l’any, que en qualsevol cas seran inapreciables.

Divendres encara podria escapar-se alguna gota al nord a primera hora, però de seguida acabarà imposant-se el sol per tot arreu i fins i tot pujaran un poc les temperatures.

Dissabte tancarà l’any amb sol i temperatures tan altes com les de demà divendres. El ponent i el llebeig es deixaran sentir fins a migdia, però a poqueta nit, tot just coincidint amb el canvi d’any, bufarà el xaloc, que farà pujar la humitat i afavorirà un descens tèrmic que tampoc serà massa important.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa