Dos joves d’Ontinyent organitzen el torneig en català «Extreme Cat»

El Minecraft és un joc molt popular, però amb un nivell de dificultat elevat

Dos joves d’Ontinyent (la Vall d’Albaida), l’influencer Xufet i David Beneyto, han organitzat el torneig en català «Extreme Cat», una nova sèrie de Minecraft extrema, amb l’objectiu de «fomentar i garantir l’ús de la llengua entre la joventut alhora que s’adquireixen competències digitals, per exemple en comunicacions, jugant de forma sana i ètica», han assenyalat.

El torneig consisteix a jugar al Minecraft, un joc molt popular, però amb un nivell de dificultat elevat en què cada participant té 3 vides i, si mor, no torna a reaparéixer. La condició és emetre en directe les partides usant el català, i dins del joc també.

David Beneyto

L’equip donarà suport informàtic i ajuda als usuaris per tal que obtinguen les competències digitals necessàries i fer-los més fàcil l’estada al joc.

Quan només quede viu un jugador, si ha seguit les normes, aquest obtindrà un premi valorat en més de 100 euros en videojocs i cultura.

Les inscripcions acaben el dia 25 de desembre a les 21.30 h, i el torneig comença a les 17.30 h de l’endemà, 26 de desembre.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.