Diari La Veu del País Valencià
Dos joves d’Ontinyent organitzen el torneig en català «Extreme Cat»

Dos joves d’Ontinyent (la Vall d’Albaida), l’influencer Xufet i David Beneyto, han organitzat el torneig en català «Extreme Cat», una nova sèrie de Minecraft extrema, amb l’objectiu de «fomentar i garantir l’ús de la llengua entre la joventut alhora que s’adquireixen competències digitals, per exemple en comunicacions, jugant de forma sana i ètica», han assenyalat.

El torneig consisteix a jugar al Minecraft, un joc molt popular, però amb un nivell de dificultat elevat en què cada participant té 3 vides i, si mor, no torna a reaparéixer. La condició és emetre en directe les partides usant el català, i dins del joc també.

David Beneyto

L’equip donarà suport informàtic i ajuda als usuaris per tal que obtinguen les competències digitals necessàries i fer-los més fàcil l’estada al joc.

Quan només quede viu un jugador, si ha seguit les normes, aquest obtindrà un premi valorat en més de 100 euros en videojocs i cultura.

Les inscripcions acaben el dia 25 de desembre a les 21.30 h, i el torneig comença a les 17.30 h de l’endemà, 26 de desembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa