Diari La Veu del País Valencià
Amb l’hivern… arriba la calor

Els primers dies d’hivern res tindran a veure amb el que entenem com a hivern a les nostres latituds, on el fred no és intens ni extrem, però es deixa sentir més o menys des de finals de novembre fins a febrer.

Enguany de moment res de res. L’inici oficial ahir de la nova estació vingué de la mà de temperatures primaverals que tindran continuïtat els pròxims dies, i m’atrevisc a dir que les pròximes setmanes.

Estem a dijous, el primer de l’hivern i el penúltim de l’any, i haurem de mirar de tant en tant el calendari per comprovar-ho, perquè el dia es presenta estable, amb pocs núvols vents de ponent i temperatures encara més altes que les d’ahir.

Demà divendres farà tanta calor o més que hui. Oratge inusual per a l’època amb mínimes que de nou quedaran al voltant dels 15 graus a la costa i no baixaran de 7 per l’interior, i amb màximes acostant-se als 25 graus al litoral.

Dissabte començarem el cap de setmana de Nadal amb temperatures lleugerament més baixes, però encara molt per damunt del que haurien d’estar marcant els termòmetres, i pocs canvis cal esperar ni per al dia de Nadal ni per als dies següents.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa